IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн наруши мълчанието заради близнаците си

14 декември 2021 08 30

Тя не успя да бъде с тях на рождения им ден 

БГНЕС

БГНЕС

Докато бе в Южна Африка, принцеса Шарлийн бе активна в социалните мрежи. Тя не само споделяше за работата по своята фондация, но и актуална информация за нейното състояние. След като се завърна в Монако обаче, тя постъпи в клиника и спря да качва каквото и да било. Все пак наскоро тя наруши своето мълчание, а поводът за това бе рожденият ден на нейните близнаци.

Съпругата на принц Албер не успя да бъде до принцеса Габриела и принц Жак на 10 декември – една от най-щастливите дати в нейния живот. Въпреки това намери начин да ги поздрави. А от най-новата ѝ публикация стана ясно, че от кралския двор на Монако са ѝ изпратили няколко снимки на децата.

Децата ѝ дават сила да се бори

„Честит рожден ден на моите бебета. Благодаря ти, Господи, че ме благослови с толкова прекрасни деца. Наистина съм благословена“, написа принцеса Шарлийн и сподели как са били изненадани близнаците за техния рожден ден.

Момченцето и момиченцето се усмихват на камерата, позирайки по пижами на пода, където на специална маса има торта със запалени свещи.

За първи път принцеса Габриела и принц Жак нямат тематично парти, организирано от тяхната майка. По-рано те са празнували с приятелчетата си, като са се возили на пожарна кола или са танцували заедно с аниматор, но заради пандемията, този път събирането им с техни връстници не е удачно.

Както обяви по-рано бащата на Шарлийн – Майкъл Уитсток, скоро тя ще се завърне по-силна от всякога. А според медиите в Монако, именно децата са онова, което я мотивира да се оправи и да се върне към своите официални задължения.

Говорейки за рождения ден на малчуганите, които стават на 7, принц Албер посочи, че желанието му е те да видят майка си преди празниците.

„На това най-много се надяваме, но в момента няма определена дата“, каза принцът пред списание People.

Заради усложненията от тежката УНГ инфекция, принцеса Шарлийн пропусна 10-годишнината от своята сватба. После, макар да се прибра в Монако, тя бе прекалено изтощена и не присъства на националния празник.

„Албер обича и подкрепя Шарлийн на 100%. Бракът им е силен и те се подкрепят напълно“. Това сподели пред Page Six Шантал Уитсток, снаха на принцеса Шарлийн. Тя опроверга и спекулациите, че съпругата на принц Албер е отслабнала твърде много заради коварна болест. По думите ѝ, изтощението на организма ѝ идва най-вече заради това, че тя дълго време не можела да приема твърда храна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари